Jordi Guasch

JORDI GUASCH BEA...

Jordi Guasch Bea

Sóc en Jordi Guasch, i tinc 51 anys. Estic casat amb l’Ornela i sóc pare de l’Albert, l’Arnau i l’Ona. Banyerenc de naixement, he viscut la primera meitat de la meva vida a Les Masies i actualment resideixo al Priorat.

M’he format en els camps de la Música, la Informàtica i el Dret, àmbit en el qual em segueixo formant. Pel que fa a l’àmbit de l’Administració Pública vaig aprofundir-hi cursant un Postgrau de Gestió i Administració Local a la UAB.

La meva trajectòria en el món del servei públic comença l’any 1997 quan vaig entrar a treballar a l’Ajuntament de Banyeres com a administratiu. També em vaig involucrar, en aquell moment, en el nucli on resideixo formant part de l’Entitat Urbanística de Conservació del Priorat com a secretari. L’any 2009 vaig ser nomenat alcalde de barri del Priorat.

Vaig ser escollit regidor l’any 2011 i vaig formar part del govern d’aquell mandat com a Tinent d’Alcalde i Regidor de Serveis, Obres i Territori. Actualment segueixo sent regidor a l’oposició del nostre Ajuntament, i durant aquest mandat sóc Conseller al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Em vaig afiliar a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) l’any 2011 i actualment sóc afiliat al Partit Demòcrata (PDeCAT).

En l’àmbit laboral, després d’haver treballat tant en el sector públic com a l’empresa privada, actualment em dedico a la consultoria informàtica ajudant a molts ajuntaments, i altres administracions, a implantar l’administració electrònica.

La meva trajectòria en el món de l’administració local, inicialment com a treballador, després com a càrrec electe i actualment com a consultor m’aporta un bagatge que considero que em serà molt útil per liderar una etapa de progrés per Banyeres. I és per això que per aquesta contesa electoral vinent, he decidit formar un grup de persones compromeses i que tinguin idees i ganes de fer coses positives que ajudin a millorar la vida de tota la ciutadania.

Adreça

JUNTS PER BANYERES
HOTEL D’ENTITATS
Planta 2.
Carrer Josep Cañas, 3
43711 Banyeres del Penedès

Telèfon

621 27 33 56

WhatsApp
1
Necessites ajuda?
Hola, en que et podem ajudar?