Aquesta dita s’escau força bé al tema que volem exposar. És una mostra més del què ja fa temps que ens queixem. De la deixadesa que hi ha en molts aspectes dels serveis municipals. Si reviseu algunes notícies anteriors, podreu veure altres exemples. Com l’abandonament d’algunes rotondes o la manca de manteniment que denunciava una veïna de Les Masies, o permetre la permanència d’un cotxe cremat al carrer durant mesos

Aquest cop ens referim al semàfor de la cruïlla entre l’Av. Àngel Guimerà i l’Av. Verge del Priorat. També conegut com el semàfor de la carretera.

MÉS D’UN ANY SENSE FUNCIONAR!

Hi ha constància del mal funcionament d’aquest semàfor des del gener de 2021, quan una veïna va fer l’oportuna reclamació al registre de l’Ajuntament. I no ha estat l’única, altres veïns s’han queixat del mateix durant aquest temps. La darrera reclamació feta és d’aquest mateix mes d’abril.

També ha estat un tema que s’ha consultat en més d’un Ple per part dels grups a l’oposició.

 

QUE DIU L’EQUIP DE GOVERN?

Les respostes obtingudes han estat diverses. En l’acta del Ple de 29 d’abril de 2021 consta aquesta resposta per part de l’alcalde: 

Sr. Alcalde. Llevamos medio año, las cosas no son tan fáciles. Los semáforos los pone la Generalitat. Tenemos muchas quejas de los vecinos de Banyeres, ya no sabemos qué hacer porque no funcionan, no se programan bien. 

Més tard, al mes de setembre de 2021, es va penjar aquesta notícia al web municipal:

Segons aquest comunicat la solució s’esperava en pocs dies. Doncs bé, no han passat pocs dies sinó molts mesos. Concretament, fa 15 mesos que el semàfor no funciona bé, i 7 mesos que es va posar en ambre. Bé, ambre i vermell… perquè van jugant els dos colors.

Estem parlant d’un element cabdal en la seguretat viària. En la via, possiblement, més transitada del poble. I on, malauradament, ja s’hi ha produït mes d’un accident. Però sembla que no hi ha cap pressa en posar-hi remei. Potser caldrà que algú prengui mal?

Si hi busquem la part positiva, podem dir que actualment tenim uns semàfors decoratius. Potser no hi ha gaires municipis que ho puguin dir. La qüestió és destacar en alguna cosa… oi?

WhatsApp
1
Necessites ajuda?
Hola, en que et podem ajudar?